2012. április 11., szerda

Csodálatos modern 3D hatású falikép háttérvilágítással

Michele, ahogy meglátta a bal oldali képet beleszeretett, de mivel az fémből készült elkezdett gondolkozni, hogy lehetne ezt otthon is megvalósítani, így elkészült a jobb oldali szintén csodás remekmű és ennek a készítését meg is osztotta velünk! Ezer hála neki.

Ha felkeltette érdeklődésed olvass tovább és csináld el te magad is ezt a csodás remekművet!




Amire szükségünk lesz:
Kifeszített festővászon
Kartonlapra
Karácsonyi égősorra (ledes a legjobb)
Ollóra vagy sniccerre
Színes filctoll
Cellux
Kétoldalú ragasztó vagy öntapadós tépőzár



Először is készítsünk sablonokat (az ügyes kezűek, aki tudnak rajzolni ezt a lépést kihagyhatják és rajzolhatnak egyből a kartonlapra).
Keressünk a neten nekünk tetsző virágokat (google képkeresőben bal oldalon a lap vége felé válasszuk ki a clip art lehetőséget így sablon szerű képeket fog feldobni) ezeket nyomtassuk, majd vágjuk ki, végül valamilyen szép színes filctollal rajzoljuk fel a kartonlapra. Azért fontos, hogy nekünk tetsző színt válasszunk, mert nappal azt fogjuk látni.



















Vágjuk ki a mintákat, de ügyeljünk rá, hogy ne vágjuk ki teljesen.

Fordítsuk meg a festővásznat és a közepébe rakjuk bele az égősort, úgy hogy az égők ne egy csomóba legyenek. Rendezzük el az égőket és egy-egy helyen fogassuk oda cellux-al.




 A vászon hátuljára a tépőzárral vagy a kétoldalas ragasztóval készítsünk kartonlapból hátlapot. Ezt azért ajánlatos így, hogy ha esetleg elromlana az égőnk ki tudjuk cserélni.

Ha később cserélni szeretnénk a képünket akkor csak a sarkokat ragasszuk a vászonra. Én itt is a két oldalas ragasztőt vagy tépőzárt választanám.
Szépet alkottunk?





Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Megosztás

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...