2013. május 11., szombat

Quilling azaz papírcsík technika

Ma nem csak egy ötletet hoztam nektek, hanem inkább egy technikát szeretnék nektek bemutatni, amivel szeretnék a közeljövőben megismerkedni!
Ezzel a technikával ha megismerkedik az ember szerintem nincs megállás a gyönyörűségek gyártásában és a családban mindenki ezzel a technikával készült ajándékot fog kapni! :)


Ha érdekel a folytatás olvass tovább, majd lájkold a blog facebook oldalát, ha tetszett!












Akkor nézzük, hogy mit is kell beszereznünk! Igazából ez is nagyon tetszik, hogy ez nem egy olyan hobbi, mint amiknek már régóta hódolok (pl. gyöngyfűzés, drótékszerek, üvegfestés, stb.), hogy mielőtt bármihez tudnánk kezdeni el kell mennünk egy hobbi boltba és egy vagyont el kell költenünk, hiszen itt csak papírcsíkokra azaz quilling papírra lesz szükségünk, amit hobbiboltba szerzünk be, de akár vehetünk sima színes papírokat is, amiket saját magunk felvagdoshatunk, de szerintem célszerűbb a kész papírcsíkokat megvenni!
Ezenkívül kelleni fog még quilling sodrórúd, de ez is helyettesíthető mondjuk fogpiszkálóval és papírragasztó!


Na és akkor most nézzük hogyan is alkotunk! Igazából nem olyan bonyolult, amilyennek kinéz! A papírcsíkokat a sodrórúddal feltekerjük, majd a végét leragasztjuk és utána ezeket a kis csigákat formázzuk és a  megálmodott mintát ezekből a kis csigákból, indákból alkotjuk meg!

Az alábbi képeken néhány alapformát láthattok!

















                         







Itt pedig néhány ötletadó kép:






1 megjegyzés:

  1. Szia! Az, hogy ez gyönyörű, nem fedi szemeim és agyam leírhatatlan ámulatát! Órákig tudnám ezeket a fantasztikus szépségeket csodálni!! Köszönöm, hogy megosztottad!

    VálaszTörlés

Megosztás

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...