2014. szeptember 15., hétfő

Ötletek, amivel te is indulhatsz az OLX.hu pályázatán!

Hallottál már róla?
Az OLX.hu pályázatot hirdetett, amiben te is játszva nyerhetsz egymillió forintot (de számos más nyeremény is vár még rád)!
Van egy ötleted?
Ha nincs, az sem baj! Mai bejegyzésemben épp ebben szeretnénk neked segíteni!
A pályázatról bővebben itt olvashatsz!











Egy zöldséges ládából nagyon egyszerűen készíthetünk dohányzóasztal!
Nem kell ehhez mást tenni, mint alapos csiszolás és festés után négy darab bútorgörgőt csavarozni az egyik oldalára! Ha azt szeretnénk, hogy több rekeszes legyen az asztalunk, akkor egy vagy több méretre vágott bútorlapot csavarozzunk bele!
Ha a bútorgörgőket az aljára csavarozzuk és a tetejére üveglapot vágunk, a belsejét telerakhatjuk mindenféle szép dekorációs elemmel!
Nagyobb kábeldobból akár étkezőasztalt is készíthetünk!  Ez szintén nagyon egyszerű!  Elég, ha egy alapos csiszolás után lefestjük, de fantáziánkat elengedve akár nagyszerűen dekorálhatjuk is!













Ha két létrát csiszolás és festés után fejjel lefelé felfúrunk a falra és azok fokai közé bútorlapokat teszünk, kész is egy szuper polc! Megmondanád, hogy létra volt előtte?










Csiszoljunk majd fessünk le pár darab raklapot (annak függvényében, hogy mekkora bútort szeretnénk), majd ezeket toljuk össze (én össze is csavaroztam). „U” vagy „L” alakban tegyünk rá kárpitozott szivacsot és tuti, hogy lakásunk különlegessége lesz ez az érdekes bútor!









Különleges minibárt sem bonyolult készíteni – például boroshordóból!  Ehhez nem kell mást tennünk, mint dekopírfűrésszel  a hordót hosszában két részre vágni, majd az elején kivágni, és egy polcot rögzíteni bele!



















Zsalukőből és pár gerendából készül ez a nagyszerű kerti pad!
A köveket ragasszuk egymásra flexibilis ragasztóval, majd fessük le!
Az alsó sort érdemes a földbe süllyeszteni. A felső sorba pedig keresztben gerendákat teszünk, majd erre egy vastag hintaágy-párnát és kész is!



Ezek a gyönyörű virágtartók egyszerű PVC csövekből készültek!
A PVC csöveket csiszolás után bevonjuk csempe- vagy mozaikragasztóval, majd mozaikdarabokat ragasztunk rá, amik lehetnek törött kerámiák, csempék, de akár kész mozaikformák is.













Unod a sima, átlátszó vázákat? Fesd be úgy, hogy az üveg csillogását se veszítsd el!  Nincs más teendőd, mint festéket önteni a vázába, amit aztán egy újságpapírra, lefordítva ráteszel és hagyod, hogy kifolyjon belőle az egész, majd alaposan kiszárítod. Még jobb, ha befőttesüveget, nem használt poharat festesz be így!














A befőttesüveg más meglepetéseket is tartogat: ha bevonod decoupage ragasztóval és csipkével, gyönyörű mécsest vagy vázát kapsz.





















Ha számodra is fontos, hogy kedvenced kényelmesen aludjon, készíts neki te magad pihe-puha ágyikót!
Ehhez csak egy nem használt pulcsira lesz szükséged, amibe tégy egy párnát, a pulcsi ujjait töltsd fel párnatöltettel , majd kösd vagy varrd össze azokat és már biztosítottad is kedvencednek az édes álmot!




Remélem tudtam segíteni és már ma benevezel a versenybe! J

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Megosztás

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...