2014. szeptember 11., csütörtök

Pályázat az OLX.hu szervezésében!

Kedves Olvasóim!

Napok óta várom, hogy megoszthassam veletek ezt a hírt!

Nagy öröm, hogy végre beszélhetek róla, de most mégsem tudom, hol kezdjem!

Vágjunk bele, hogy ti is mielőbb megtudjátok, miről is van szó! Nemrég megkeresett az OLX.hu egyik nagyon kedves munkatársa, hogy legyek zsűritag egy általuk szervezett pályázaton. Elfogadtam a felkérést, nagy öröm és elismerés számomra, hogy én is részt vehetek ebben!

Szuper dolognak tartom az ötletet, azt pedig még szuperebbnek, hogy ezt tető alá is hozták és meg is valósították. Olyannyira, hogy már nem csak egy jövőbeni dologról írhatok nektek: a játék elindult, lehet nevezni!

Nagyon nagy lelkesedéssel vágok bele a dologba, hiszen egy nagyon komoly pályázatról beszélünk, aminek ráadásul nem kis tétje van! A nyertes nem kevesebb, mint 1.000.000 (kiírom betűvel is, nehogy azt higgyétek elírtam egy nullát) egymillió forintot fog kapni!

     És akkor most nézzük, mi is a pályázat lényege, hogyan tudsz részt venni benne!?

    A kampány célja, hogy gondoljuk újra a nem használt, eddig feleslegesnek vélt tárgyainkat, adjunk nekik új funkciót, mutassuk meg, mennyi izgalom és lehetőség rejlik egy-egy tárgyban!
   
    Én azt tanácsolom próbálkozzatok nyugodtan, valósítsátok meg – az esetleg – őrült ötleteiteket is! Legyetek kreatívak! Nem kell nagy dolgokra gondolni, néha egy apró változtatással is egészen új dolgokat lehet létrehozni.

    Mivel itt vagy, nyilván szeretsz kreatív ötleteket kitalálni, szeretsz újrahasznosítani, újragondolni dolgokat (hacsak nem véletlen tévedtél ide), így mindenképp szeretnélek ösztönözni, hogy gondolj el nagyot és indulj el valami igazán egyedi dologgal, amihez a kampány ideje alatt hetente próbálok neked majd hasznos tanácsokat adni!

A kampány időtartama:
2014.09.08.(hétfőn) hétfőn kezdődik és öt héten át egészen október 12.-ig tart!
A nevezéshez az első három hét áll a rendelkezésetekre (ez bőven elég idő ahhoz hogy elkészítsétek az pályázatot). Az ezt követő 2 hétben pedig ismerősök és ismeretlenek, barátok és családtagok szavazhatnak a pályázatodra. Az 1 millió forintos főnyeremény mellett kategórianyerteseket is hirdetnek (mind a 7 kategóriában), akik egy-egy tabletet kapnak majd. Kategórianyertes az lehet, aki az adott kategóriában a legtöbb szavazatot kapja, szóval érdemes lesz a kattintásokat gyűjteni. Meg szavazni is, mert még azzal is lehet nyerni.


Ha te is kedvet kaptál további információkért és nevezéshez kattints:

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Megosztás

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...