2013. augusztus 20., kedd

Készíts papírból gyöngyöket, majd ezekből térelválasztó függönyt

Papírból már készítettünk szuper dolgokat, amik nagyon különlegesek például bortartót, és több fajta kosarat is amiket megnézhetsz itt vagy itt vagy itt illetve, ami talán a legmeglepőbb az újságpapírból készült szekrény és ez a mai szintén egy nagyon meglepő ötlet szerintem!
Természetesen a gyöngyöket nem csak a térelválasztóhoz használhatjuk fel, hanem készíthetünk belőlük érdekes ékszereket vagy ehhez hasonló fantasztikus ablakdekort is!

Ha érdekel a folytatás olvass tovább, de előtte lájkold a blog facebook oldalát, ha naponta még több szuper ötletre szomjazol!

Alapanyagok:
Olló
Újságpapír
Papírragasztó
Gombostű
Akril festék vagy zománcfestékKépzeljük el, hogy mekkora gyöngyöket szeretnénk készíteni és az újságpapírt ennek megfelelően a képen látható módon rajzoljuk be a kivágandó papírcsíkokat!


Vágjuk ki ollóval a papírcsíkokat!Tekerjük fel a szélesebb részétől kezdve!Közben helyenként papírragasztót használjunk!A végét is ragasszuk le!Így néznek ki a kész gyöngyök festés nélkül!Gombostűvel beleszurkáljuk egy szivacsdarabba, majd zománc vagy akrilfestékkel festjük őket!


Végül felhasználjuk ezeket a már fentebb említett módokon vagy amit a fantáziánk megenged!


Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Megosztás

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...