2013. június 26., szerda

Sminkecset vagy ceruzatartó papírhengerekből

Az ilyen ötletek láttán érzem azt, hogy ezt most azonnal meg kell csinálnom és kezd el kattogni az agyam, hogy vajon minden meg van e hozzá itthon, ami kell!
Meg is lenne hozzá minden, de ott van még a félbehagyott papír kosárkám, a félbehagyott kusudama gömböm, és egy másik félbehagyott projekt, ami egyenlőre titok, hogy mi mert az majd egy cikkből fog kiderülni!
Szóval nem igazán kellene belekezdenem egy új projektbe, hanem ezeket kellene befejeznem, ami egyenlőre még nem most lesz, mivel kisfiam alvásidejébe csinálom csak ha belefér az időmbe a többi teendő mellett, így elég lassan haladok! :)

Na jó ne "beszéljek" ennyit tovább, inkább olvassuk tovább a cikket!

Na és persze, ha nem tetted még, de szeretnéd, illetve szeretnél naponta még több szuper ötletet kapni tőlem akkor lájkold a blog facebook oldalát!










Alapanyagok:
Papír hengerek (ehhez az ötlethez legjobbak a zárt végű dobozok, mint pl. chipszes doboz, vagy parfümös doboz, stb., de ha ilyeneket nem találunk akkor megfelelnek a wc papír gurigák és kéztörlő gurigák is!)
Az alapnak erős karton vagy vékony OSB, de egy kerek húsvágó deszka is nagyon jó
Festékek
Ragasztópisztoly
A húsvágó deszkát és a papírhengereket fessük le egy alapszínre, majd ecsettel, gyöngyökkel, flitterekkel, strasszokkal, stb. tovább díszíthetjük!
Hagyjuk megszáradni és már csak fel kell ragasztani a hengereket a húsvágó deszkára!
Kész is!

Ugye milyen egyszerű?












Képek forrása

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Megosztás

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...