2012. november 9., péntek

Csináld magad: gyümölcstál csokiból

Már olyan rég volt konyhai ötlet, hogy ma mindenképp valami szuper konyhai ötletet szerettem volna nektek hozni.
Amikor megláttam a könyvjelzőim között ezt a szuper ötletet nem hittem el, hogy eddig ezt miért nem osztottam meg még veletek!

Ezen most már kár rágódni! Tessék itt van!

A vendégeid biztos oda lesznek meg vissza a gyönyörtől meg a döbbenettől, ha mondjuk desszertnek egy ilyen menő csokitálban kapják a gyümölcsöt.

Valentin napi romantikus vacsorához például lehetne romantikusabb desszertet készíteni, mint egy ilyet tele eperrel?

Ha tetszenek az ötleteim lájkold a blogot a facebook-on, hogy biztosra ne hagyd ki a következőt sem!








Alapanyagok:
Lufi
Fehér- és barna csoki
Tál
Ragasztószalag
Kancsó
Gyümölcsök




A lufit fújjuk fel, tegyük bele egy mélyebb tálba, majd a szélét ragasztószalaggal rögzítsük a tálhoz.

Olvasszuk meg a csokikat.
A csokikat kancsóból csorgassuk lufira.
Először a barna majd a fehér csokit.
Tedd hűtőbe!


Ha megdermedt csorgassunk rá további rétegeket.
Tegyük vissza a hűtőbe.
Ezt annyiszor ismételjük, amíg elég vastagnak, erősnek nem találjuk a tálunkat.
Ha megdermedt fordítsuk fejjel lefelé.
Szúrjuk ki a lufit.
Ha mindent jól csináltunk a lufi leeresztett, de a tál egyben maradt!
Szedjük ki a lufit a közepéből.
Töltsük meg friss szeletelt gyümölccsel!


















Forrás











Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Megosztás

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...